Prezentare Blue Galaxy

Blue Galaxy este situat într-o locație accesibilă, pe strada Liviu Rebreanu nr. 48, în cartierul Gheorgheni. Suntem unul dintre cele mai longevive baruri din Cluj, în cei peste 20 ani ne-au trecut pragul mai multe generații.

Sălile noastre sunt pline de amintiri, terasa plină de verdeață ca în vremurile bune. Avem 3 mese profesionale de biliard și vă așteptăm cu drag, de fiecare dată, să veniți și să reveniți.

Organizăm evenimente private, precum și competiții de biliard. Recent, localul a fost reamanajat și este mult mai primitor. Vă invităm să vă relaxați într-o atmosferă caldă și plăcută.

Cafe Pub, terasa de 80 locuri, sala de biliard, terasă pentru fumători cu încălzitoare.

Program: de luni duminica intre orele 9.00 si 24.00

colaj-nou2

Biliard cu mese profesionale

Distractie maxima si spirit de competitie

colaj-biliard

Biliard Cluj Napoca

Invităm pasionații de biliard din Cluj-Napoca, alături de prieteni sau parteneri de joc în localul nostru pentru a-și dovedi măiestria. Dispunem de 3 mese de biliard profesionale, alături de echipamente ce îndeplinesc standarde internaționale ale competiților specifice.

De asemenea, biliardul poate oferi excelente momente de relaxare și socializare în cadrul unui eveniment special, aniversări sau a unor petreceri private.

Fiind un sport antrenant, biliardul stimulează gândire analitică și atenția, precum și îndemânarea participanților la joc. Astfel, jocul de biliard este recomandat pentru jucători la toate nivelurile.